Трамп заявив, що успадкував після Обами "безлад" у США та за кордоном

П'ятниця, 17 лютого 2017, 09:20

Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація успадкувала "безлад", а новини про те, що представники його кампанії були у постійному контакті з Росією - "фейкові".

Про це він заявив в ході прес-конференції, яка тривала годину та п'ятнадцять хвилин, передає CNN.

"Я ще ніколи не бачив більш безчесних ЗМІ, чесно кажучи, ніж політичні ЗМІ", - сказав Трамп.

"Ці витоки є реальними. Витоки є абсолютно реальними. Ці новини є фейком, тому що велика частина новин є фейковими", - сказав Трамп.

"Я тут знову, щоб сказати своє повідомлення прямо до людей. Як ви знаєте, наша адміністрація успадкувала багато проблем в уряді та в економіці. Чесно кажучи, я успадкував безлад. Це безлад. Вдома і за кордоном, безлад", - сказав він.

Нагадаємо, за інформацією CNN, під час виборчої кампанії консультанти високого рівня, близькі до теперішнього президента США Дональда Трампа, були на постійному зв'язку з росіянами - теперішніми та колишніми представниками спецслужби, які відомі американській розвідці.

Як відомо, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку ввечері 13 лютого.

Інформація про його відставку з'явилася після того, як стало відомо, що міністерство юстиції США попередило адміністрацію Трампа в січні, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій з російським послом і що він є потенційно уразливий для шантажу з боку Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.