Путін готовий зустрітися з Трампом у Фінляндії

Четвер, 30 березня 2017, 15:52

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий взяти участь у форумі Арктичної ради в Фінляндії та зустрітися там з президентом США Дональдом Трампом, якщо такий захід буде підготовлено.

Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

Повідомляється, що Путін назвав Фінляндію дуже добрим сусідом Росії, який "має дуже хороший досвід організації доленосних заходів такого роду".

"У цьому сенсі Фінляндія, на мій погляд, дуже підходяща країна, Гельсінкі - найкращий майданчик для організації подібних заходів", - сказав він. При цьому Путін підкреслив, що такі події повинні бути добре підготовлені "з обох сторін".

"Якщо це станеться, то ми будемо раді взяти участь і я буду радий взяти участь у такому заході (саміті Арктичної ради у Фінляндії. - Ред.). Якщо ні, ну тоді в рамках звичайних зустрічей подібного роду на "двадцятці" (в Німеччині в липні поточного року. - Ред.), думаю, що така зустріч з президентом США може відбутися", - сказав він.

Раніше президент Росії Володимир Путін заявляв, що не має нічого проти Любляни як місця зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, але це залежить від ряду обставин.

Нагадаємо, зустріч президентів РФ і США Володимира Путіна та Дональда Трампа може відбутися у Гамбурзі на саміті G-20, який відбудеться у липні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: