Вперше в історії Британії главою Міноборони може стати жінка – ЗМІ

фото
Четвер, 2 листопада 2017, 11:02

Британська прем'єрка вперше в історії країни може призначити жінку на пост глави Міністерства оборони Британії після відставки Майкла Феллона на тлі скандалу зі сексуальними домаганнями.

Про це повідомляє The Telegraph.

Депутати та міністри в середу ввечері зробили припущення, що Тереза Мей може замінити Феллона міністром-жінкою після того, як він подав у відставку через неприйнятну поведінку.

Серед можливих кандидатур, які обговорюються консерваторами, є Пенні Мордон, чинний міністр у Департаменті з питань праці та пенсій, яка колись займала пост міністра Збройних сил Британії.

Повідомляється, що Мордон перебувала на посаді міністра збройних сил у період з 2015 по 2016 роки, перш ніж вона отримала просування по службі.

 Пенні Мордон

Нагадаємо, напереодні глава Міноборони Британії Майкл Феллон подав у відставку на тлі скандалу про сексуальні домагання у Вестмінстері. 

Міністр оборони Британії зізнався, що 15 років тому під час одного з обідів він поклав руку на коліно радіоведучої Джулії Хартлі-Брюер. Мінстр вибачився перед Хартлі-Брюер за свою поведінку в той час.

Як відомо, жінки в різних країнах почали зізнаватися в тому, що їх сексуально домагались, після скандалу у Голлівуді, у центрі якого опинився продюсер Гарві Вайнштайн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.