Серед жертв теракту в Кабулі - два пілоти компанії "Українські крила"

Понеділок, 22 січня 2018, 07:34

У Кабулі внаслідок атаки бойовиків на готель "Інтерконтиненталь" загинули двоє пілотів української приватної авіакомпанії "Українські крила".

Про це у коментарі "Громадському" повідомив директор цієї авіакомпанії Володимир Костенко.

Костенку цю інформацію підтвердила афганська авіакомпанія Kam Air, яка наймала українських фахівців. 

Один з пілотів — уродженець Первомайська Харківської області, 1974 року народження. Ім'я другого загиблого не називається.

У соціальних мережах уточнюють, що один із загиблих - В'ячеслав Шишаков, що народився  в Первомайську Харківської області. Його родичі вже повідомлені про трагедію. 

Раніше повідомлялося, що серед жертв теракту - принаймні 5 українців з числа авіаперсоналу Kam Air; очевидно, двоє загиблих входять до їх числа. Як саме була офорблена робота пілотів одночасно на дві компанії - не уточнюється, але в міжнародній практиці суборенда льотного персоналу є поширеним явищем.

Як відомо, в суботу в результаті нападу терористів на готель "Інтерконтиненталь" в Кабулі загинули 18 людей, серед них 14 - іноземці. Серед загиблих - двоє нападників, які були ліквідовані. В МЗС України повідомили про 6 загиблих громадян України, згодом повідомивши, що кількість жертв може збільшитися до 7 осіб. 

Разом з тим ВВС із посиланням на інформацію поліції Кабула повідомила про загибель дев’яти українців у столиці Афганістану, ця інформація досі офіційно не підтверджена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: