Екс-стратега Трампа допитували протягом двох днів у справі про втручання РФ

П'ятниця, 16 лютого 2018, 09:43

Команда спеціального прокурора США Роберта Мюллера, що розслідує втручання РФ в американські вибори, допитувала Стіва Беннона, колишнього головного стратега Дональда Трампа, протягом кількох годин протягом двох днів на цьому тижні.

Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело, знайоме з розслідуванням.

Беннон - один з небагатьох осіб близького кола президента США, який був допитаний командою Мюллера.

Він зіграв ключову роль в останні тижні президентської кампанії, брав участь у нарадах протягом перехідного періоду та продовжував бути топ-радником в Західному крилі Білого Дому, поки не був звільнений з посади у серпні 2017 року.

Джерела, знайомі з розслідуванням, раніше повідомили CNN, що слідчі Мюллера повинні були допитати Беннона про звільнення директора ФБР Джеймса Комі та радника з національної безпеки Майкла Флінна.

За даними цього ж джерела, Беннон відповів на всі питання, які були задані командою спеціального прокурора. "Жодні теми та питання не були закритими для обговорення", - повідомило джерело.

Нагадаємо, колишній головний стратег Білого дому Стів Беннон був викликаний спецпрокурором США Робертом Мюллером для надання свідчень перед присяжними в рамках федерального розслідування втручання Росії в президентські вибори 2016 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: