Мігранта-безхатька, якого героїзував лідер британських лейбористів, підозрюють в педофілії

Понеділок, 19 лютого 2018, 14:49

Бездомний мігрант, якого героїзував лідер британських лейбористів Джеремі Корбін після того, як той помер недалеко від парламенту, виявився злочинцем.

Про це повідомляє The Telegraph.

Колишня модель з Португалії ангольського походження, який був знайдений мертвим на станції метро Westminster, виявився 35-річним Маркосом Амаралом Гугелем (Marcos Amaral Gourgel).

На місці його смерті лідер лейбористів Джеремі Корбін поклав квіти та записку "Таке ніколи не повинно було трапитися. Ми повинні перестати проходити повз".

 Фото із сайту The Telegraph

Згодом португальські чиновники повідомили, що бездомний мігрант був депортований з Великої Британії два рази в 2014 і 2016 роках.

А за даними португальської газети Correio da Manha, його перша депортація відбулася після того, як він відбув тюремний термін за сексуальне насильство над дитиною.

Повідомляється, що коли з'явилися новини про смерть безпритульного, Корбін написав у Twitter: "Мені тільки що повідомили про смерть безхатька прямо біля входу в парламент. Сильний не може продовжувати йти повз по іншій стороні, поки люди не мають дому, який можуть назвати своїм. Настав час всім депутатам взятися за цю моральну проблему та належним чином забезпечити житлом усіх".

У Скотланд-Ярді та Міністерстві внутрішніх справ наразі не змогли прокоментувати інформацію про звинувачення безпритульного у сексуальних злочинах щодо дитини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: