Тереза Мей про свою сварку з Юнкером: він пояснив, що не називав мене "мутною"

П'ятниця, 14 грудня 2018, 15:46

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей пояснила журналістам про обставини своєї емоційної розмови із президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером.

Про це вона заявила у спілкуванні з журналістами у кулуарах саміту ЄС, повідомляє з Брюсселя кореспондент "Європейської правди".

Як повідомлялося, про розмову двох політиків на підвищених тонах журналісти дізналися, оскільки їхнядискусія відбулася у присутності операторів, які знімали лідерів ЄС перед початком ранкового засідання у п’ятницю. На одному з відео було чути, що Мей вимагає від Юнкера пояснити, чому він назвав її "мутною" (nebulous), а той заперечує, що казав це про неї.

"У мене було жорстке спілкування з Жан-Клодом Юнкером, і це таке спілкування, яке може бути лише між людьми, що мають добру історію стосунків і чимало працювали разом", - прокоментувала Мей цю суперечку.

За її словами, конфлікт з президентом Єврокомісії зрештою був вирішений. "Він пояснив мені, що вжив конкретно цю фразу, щоби охарактеризувати загальний рівень дебатів (щодо Brexit)", - заявила вона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: