"Це кінець президентства, я в лайні": опубліковано реакцію Трампа на призначення Мюллера

фото
Четвер, 18 квітня 2019, 20:32

Президент США Дональд Трамп вкрай емоційно відреагував на призначення у травні 2017 року спецпрокурора Роберта Мюллера для проведення розслідування змови його кампанії з РФ, вважаючи, що воно може стати кінцем його президентства.

Про це свідчить опублікована у четвер за підсумками розслідування доповідь Роберта Мюллера, повідомляє "Європейська правда".

У звіті йдеться, що коли екс-генпрокурор Джефф Сешнс повідомив Трампу про призначення Мюллера в травні 2017 року, Трамп відкинувся на спинку стільця і сказав: "Боже мій. Це жахливо. Це кінець мого президентства. Я в лайні".

 

Цю цитату команда Мюллера отримала із записів колишнього керівника персоналу Сешнса Джоді Ханта. Згідно із записами, Трамп також сказав Сешнсу, що той його підвів.

Трамп відповів на розслідування Мюллера мемом у стилі "Гри престолів"

"Як ти міг допустити таке, Джефф?" - наводять у доповіді слова Трампа.

Дональд Трамп протягом кількох місяців був розлючений на генпрокурора Сешнса за його самоусунення від розслідування російського втручання у вибори.

"Всі кажуть мені, якщо буде призначено одного з таких спеціальних прокурорів, це зруйнує ваше президентство. Це займе багато років, і я не зможу нічого зробити. Це найгірше, що коли-небудь траплялося зі мною", - цитує доповідь Трампа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: