Британія ввела санкції проти доньок Путіна і Лаврова

П'ятниця, 8 квітня 2022, 13:36

Нові санкції Великої Британії були спрямовані проти дочок президента РФ Владіміра Путіна та його міністра закордонних справ Сергєя Лаврова.

Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у повідомленні МЗС Британії.

"Розкішний спосіб життя найближчого оточення Кремля з сьогоднішнього дня стане додатковою ціллю, оскільки Британія запровадить санкції проти дочок президента Владіміра Путіна та його міністра закордонних справ Сергєя Лаврова" - йдеться у повідомленні.

Катерина Тихонова і Марія Воронцова, доньки Путіна, і Катерина Вінокурова, дочка Лаврова, підпадають під заборону на в'їзд і заморожування активів.

Велика Британія узгодила ці санкції зі США, що стало черговим проявом глобальної єдності у заходах проти незаконного вторгнення Росії в Україну. Це сталося після того, як 25 березня Британія запровадила санкції щодо Поліни Ковальової, падчерки Лаврова.

Як зазначається, з початку неспровокованого та незаконного вторгнення в Україну в лютому Велика Британія наклала санкцій на понад 1200 осіб і компаній, включаючи 76 олігархів і 16 банків із загальною власністю £150 млрд і £500 млрд відповідно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: