Посол США порівняла удари РФ по Україні зі звірствами нацистів у Бабиному Яру

П'ятниця, 15 липня 2022, 13:09

Посол США Бріджит Брінк порівняла російські удари по Україні зі звірствами нацистів у Бабиному Яру і закликала світ допомогти Україні захиститися від них.

Про це, як пише "Європейська правда", вона написала у Twitter.

"Мої відвідини Бабиного Яру стали чітким нагадуванням про звірства нацистів, скоєних проти євреїв та інших, які російські ракети знову зробили дуже реальними, завдаючи ударів і вбиваючи невинних. Ми ніколи не повинні про це забувати і маємо допомогти Україні захиститися від цих звірств" - написала Брінк.

Нагадаємо, в четвер близько 11:00 російські війська ударили ракетами по центру ВінниціЗа попередніми даними, 3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. В результаті ракетного удару загинули більше 20 людей, десятки дістали поранення.

Високий представник ЄС із зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель і комісар Європейської комісії з питань кризового регулювання Янез Ленарчич рішуче засудили атаку і заявили, що порушення та злочини, скоєні російськими військами та їхнім політичним керівництвом, не можуть лишитись безкарними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: