Триває конкурс для регіональних журналістів, що пишуть про асоціацію

Понеділок, 10 листопада 2014, 13:50 — Проект «Синергія в дії»

За фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні оголошується конкурс на кращу публікацію, що розкриває проблематику імплементації Угоди про асоціацію та Зону вільної торгівлі (ЗВТ).

До участі в конкурсі запрошуються регіональні ЗМІ та журналісти, які працюють у місцевій пресі.

Переможці будуть визначені у п’ятьох номінаціях: аналітична стаття, інтерв’ю, репортаж, теле/радіо сюжет, рубрика.

До складу журі увійшли представники Посольства Великої Британії в Україні та провідні журналісти, які висвітлюють тематику євроінтеграції.

"У регіонах є дуже цікавий досвід (щодо запровадження європейських стандартів), про який, на жаль, іноді не знають навіть земляки, не кажучи вже про інші області країни. Ми хочемо, щоб якнайбільше людей довідалися про такі досягнення.

Завдання полягає не тільки у тому, щоб поінформувати громаду про діяльність компаній, а й щоб продемонструвати тим, хто має сумніви у своїх силах: все можливо, особливо якщо діяти разом", - вважає директор Action Global Communications Ltd Антон Теретишник.

"Угода про асоціацію відкриває нові можливості для малого і середнього бізнесу, – каже співголова журі, координатор інформаційної політики Посольства Великої Британії в Україні Олексій Курка. - Однак більшість підприємців – особливо в регіонах – не чула про ці можливості або вважає їх нездійсненними.

Водночас є підприємці, які вже активно готуються до змін, вивчають ці можливості та здійснюють кроки для підвищення конкурентоспроможності своєї справи. Тому, на нашу думку, є нагальна потреба в поширенні практичної інформації про переваги й виклики УА".

Конкурс триватиме по 8 грудня 2014 року й завершиться церемонією вручення нагород переможцям, яка відбудеться у Посольстві Великої Британії у Києві.

За перебігом конкурсу слідкуйте на сторінці проекту у Facebook.

Про проект:

Посольство Великої Британії в Україні (www.facebook.com/ukinukraine) фінансує проект "Синергія в дії": регіональний діалог задля просування реформ, необхідних для впровадження Угоди про асоціацію (УА) та про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі, інформування місцевих громад про переваги Угоди" задля поглиблення співпраці між бізнесом,владою, НДО та ЗМІ України й спрямування цієї синергії на ефективну імплементацію Угоди; налагодження обміну інформацією між усіма учасниками процесу та державними й незалежними експертами з питань євроінтеграції; формування практичної зацікавленості усіх учасників процесу у дієвій імплементації УА, починаючи з регіонального рівня, їхньої готовності як тиснути на владу задля здійснення реальних євроінтеграційних зусиль, так і надати їй у цьому всебічну підтримку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: