США надасть Україні 10 млн дол. на боротьбу з корупцією

Середа, 18 червня 2014, 12:48

Керівник Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) доктор Раджив Шах повідомив, що Сполучені Штати Америки нададуть Україні додаткову допомогу у розмірі 10 млн доларів, яка в основному призначена для підтримки заходів у сфері боротьби з корупцією, повідомляє УНІАН.

"Шляхом тісної співпраці з нашими партнерами, спрямованої на підвищення прозорості, ми зможемо допомогти Україні розкрити її потенціал для економічного зростання на широкій суспільній базі, користь від якого отримають багато майбутніх поколінь", - про це Шах сказав під час свого виступу перед студентами, викладачами, активістами громадянського суспільства та представниками влади у Київському національному економічному університеті.

Представник міжнародного фонду під час свого візиту до України відвідає також Одесу, де зустрінеться з українськими високопосадовцями.

В Києві він зустрінеться з президентом Петром Порошенком та прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Керівник USAID обговорюватиме з українськими посадовцями питання залучення інвестицій та підтримку заходів у сфері боротьби з корупцією.

За останні 20 років USAID інвестувало в Україну майже 2 млн доларів для зміцнення та стабілізації економіки, розвитку демократичних структур, утвердження громадянського суспільства та покращення у сфері охорони здоров’я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.