У Києві говорять про зону вільної торгівлі між ЄС та Україною

Середа, 4 червня 2014, 10:16

У Києві розпочалась міжнародна конференція "Поглиблена та всебічна ззона вільної торгівли і не лише - Як ЄС може сприяти розвитку та добробуту в країнах Східного партнества", передає кореспондент ЄвроПравди.

Учасники розглядають всі сторони угоди про поглиблену та всеосяжну вільну торгівлю, яку Україна, Грузія та Молдова найближчим часом підпишуть з ЄС.

Серед спікерів у конференції беруть участь міністр економічного розвитку  торгівлі України Павло Шеремета та міністр закордонних справ Швеції Карл Більд та інші міжнародні експерти.

"Східне партнерство і дані угоди пропонують країнам регіону унікальні можливості для більш тісніших відносин з ЄС. Вони забезпечубть істотно кращі уомви для інвестицій та торгівлі з ЄС, який,  з його більш ніж 500 мільйонів жителів, є найважливішим ринком для такої країни як Україна. Країни Балтії та Центральної Європи показали позитивний результат такої інтеграції", - сказав Карл Більд.

Конференція організована Стокгольмським інститутом перехідної економіки при Стокгольмській Школі Економіки та Киїаською Школою Економіки за підтримки урядів Швеції та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.