Уряд Естонії схвалив програму облаштування східного кордону

П'ятниця, 27 лютого 2015, 10:47

На проведеному засіданні в четвер уряд Естонії в принципі схвалив програму будівництва та облаштування східного кордону.

Про це повідомляє Delfi.

За словами глави МВС Ханно Певкура, на будівництво протягом чотирьох років буде витрачено близько 70 млн євро. Роботи охоплять всю територію кордону починаючи з Нарва-Йиесуу і закінчуючи спільним естонсько-російсько-латвійським пропускним пунктом у селі Пярну.

Як зазначив Певкур після наради кабінету, принципове схвалення уряду - дуже гарна звістка для програми будівництва, оскільки здійснення цих робіт значно підвищить безпеку.

"Це великомасштабні інвестиції, і новому уряду доведеться приймати чіткі фінансові рішення. Я дуже сподіваюся, що сформований після виборів парламенту уряд усвідомлює важливість розпочатих прикордонних робіт для забезпечення безпеки держави і продовжить роботи по забезпеченню надійності кордону", - підкреслив Певкур.

Нагадаємо, раніше уряд Естонії затвердив рішення виділити 2 млн євро на покриття витрат, пов'язаних зі зміцненням кордону між Естонією і Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.