У Польщі пройдуть навчання майже 180 українських рятувальників

Вівторок, 17 березня 2015, 13:53

Завдяки ініціативі Державної пожежної служби Республіки Польща українські рятувальники безкоштовно пройдуть курси з надання невідкладної медичної допомоги у Польщі.

Про це повідомляє сайт українського уряду.

Уже цього року, у період з 16 лютого по 6 березня, у відомчому навчальному закладі ДПС Польщі в Познані підготовку з домедичної підготовки пройшли 69 співробітники ДСНС України.

З 9 березня по 25 квітня триватиме чергова фаза стажування у зазначеному навчальному закладі. Підготовку у Польщі пройдуть 127 співробітники ДСНС України.

Крім того, українська сторона вкотре отримала запрошення взяти участь у наступних курсах з надання невідкладної медичної допомоги на базі пожежних шкіл прапорщиків.

 Зокрема, у школі прапорщиків у місті Ченстохові протягом квітня-травня буде організовано та проведено 3 курси до 16 осіб кожен. А вже протягом травня-червня цього року у Кракові проводитимуться також 3 курси до 8 осіб кожен.

У 2014 році у відомчих навчальних закладах Державної пожежної служби Республіки Польща у містах Краків, Познань, Ченстохова підготовку за напрямом домедичної підготовки пройшли 78 співробітники ДСНС України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: