Жінка назвалась родичкою жертви катастрофи А320 заради поїздки до Франції

Четвер, 9 квітня 2015, 17:44

Батько однієї з жертв катастрофи Airbus A320 у французьких Альпах повідомив в поліцію про те, що жінка, яка потрапила на спецрейс компанії Lufthansa для родичів загиблих, була самозванкою.

Про це пише німецьке видання Halterner Zeitung.

Чоловік заявив, що жінка з міста Беферунген, яка літала до Франції разом з родичами загиблих, не є ані членом родини, ані знайомою його доньки, яка викладала в гімназії святого Йозефа в місті Хальтерн.

Самозванка відвідала місце катастрофи в Сейн-лес-Альпс, меморіал у Ле Верне і навіть отримувала психологічну допомогу для родичів жертв.

В компанії Lufthansa підтвердили шахрайство, назвавши його "прикрим поодиноким випадком". Компанія вже направила самозванці звинувачення.

"Нам дуже шкода, що членів родини потурбували у скорботі", - сказали в компанії.

Кримінальної справи компанія не порушувала, оскільки всі деталі шахрайства невідомі. Разом з тим в компанії заявили, що не проводили перевірок родичі, щоб не обтяжувати їх зайвими формальностями.

Варто зазначити, що батько загиблої вчительки має намір довести справу з самозванкою до суду.

Нагадаємо, вчителька разом зі своєю колегою і 16 учнями загинула в авіакатастрофі літака компанії Germanwings 24 березня цього року. Загалом катастрофа забрала життя 150 людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: