Зливи в день референдуму призвели до підтоплень у Лондоні

Фото
Четвер, 23 червня 2016, 12:59

Окремі райони Лондона і південний схід Англії частково підтоплені через зливи у перші години 23 червня, коли Британія голосує на референдумі щодо членства в ЄС.

Про це повідомляє The Guardian.

Повідомляється, що протягом кількох годин у Лондоні і Ессексі випала місячна норма опадів.

Пожежники повідомили, що лише за півтори години отримали добову норму викликів на місця у зв’язку з інцидентами, спричиненими негодою. Зокрема, йшлося про ураження власності блискавкою, затоплення будинків і підприємств, а також про підйом рівня води, що призвело до проблем у русі транспорту.

Фото з сайту пожежної бригади Лондона 
 

Негода спричинила перебої у транспортній мережі Лондона, створивши проблеми для тисяч пасажирів у ранкові години пік. Декілька станцій метро Лондона взагалі зранку були закриті через підтоплення. Деякі наземні маршрути транспорту також не функціонували.

Повідомляється, що сильні дощі очікуються в Лондоні і на південний схід від столиці і протягом дня.

 Підтоплений Ромфорд (на схід від Лондона)

Нагадаємо, о 7 ранку у Великій Британії розпочалося голосування на референдумі, який має визначити подальшу долю членства країни у ЄС.

На референдумі виборцям ставлять питання "Чи має Велика Британія лишатися членом ЄС чи має залишити його?". Британці мають обрати між варіантами "Залишитися членом ЄС" та "Покинути ЄС". У голосуванні можуть взяти рекордні 46,5 млн виборців.

Як повідомлялося, опитування, оприлюднені у середу напередодні референдуму, показали, що прихильники виходу Британії з ЄС лідирують з незначним відривом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.