Українські прикордонники працюватимуть на Євро-2016

Вівторок, 7 червня 2016, 11:07

Службовці української державної прикордонної служби братимуть участь у здійсненні прикордонного контролю в аеропортах міст, які приймають матчі футбольного Євро-2016.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Українські прикордонники вибули до Франції для здійснення перевірок під час "Євро-2016", – йдеться у повідомленні.

В прес-службі повідомили також, що українських прикордонників запросили для участі у операції "Єврокубок 2016", яку під час чемпіонату Європи з футболу буде проводити сектор авіаційної безпеки Європейської агенції з управління оперативним співробітництвом на зовнішніх кордонах (FRONTEX) .

"Українські прикордонники нестимуть службу в аеропортах Парижа, Марселя, Ліона та Лілля з метою здійснення прикордонного контролю, недопущення в’їзду екстремістськи або радикально налаштованих осіб, ввозу зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору", – відзначили у прес-службі відомства.

Також в ДПС наголосили на тому, що українська прикордонна делегація є "однією із найбільших за кількістю запрошених фахівців".

Повідомлялося, що більше 3 тис. поліцейських будуть додатково призначені для охорони безпеки на час Євро-2016 у регіоні Іль-де-Франс.

Раніше влада вже призначила 10 тис. правоохоронців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.