В США розгортається скандал навколо сексистських висловлювань Трампа

Відео
Неділя, 9 жовтня 2016, 11:42

В США розгорівся скандал навколо сексистських висловлювань Дональда Трампа.

Так, газета The Washington Post опублікувала відеозапис  вульгарної бесіди Трампа з шоуменом Біллі Бушем.

У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат у президенти США від Республіканської партії у вельми розкутій манері зізнається, що "намагався спокусити заміжню жінку, але у нього не вийшло".

Згідно з відео 2005-го року, Трамп розмовляє з відомим ведучим Біллі Бушем в автобусі по дорозі на зйомки шоу "Доступ Голлівуд".

З відео можна зрозуміти, що двоє чоловіків обговорюють жінку, як вони обидва знають. "Я сказав їй: я відведу тебе туди, де у них є гарні меблі… Я домагався її як с***ку, але у мене не вийшло… і вона була заміжня…", – каже на відео Трамп.

"Ти знаєш, красуні до мене тягнуться "автоматично" – щойно я починаю їх цілувати. Це як магніт. Просто беру і цілую, навіть не чекаю… І коли ти починаєш це робити, вони тобі це дозволяють. Ти можеш робити з ними все, що завгодно … лапати їхню п***ду. Можеш робити все, ще завгодно... ", – продовжив він.

Американський політикум обурився такими висловлюваннями Трампа.

Так, відомий американський актор, колишній губернатор Каліфорнії, впливовий республіканець Арнольд Шварцнеггер на своїй сторінці у Facebook заявив, що не підтримає кандидата в президенти від своєї партії Дональда Трампа.

Шварценеггер наголосив, що не буде голосувати за республіканця вперше з 1983 року, коли отримав громадянство США.

За словами політика, він підтримував республіканців ще з 1968 року, коли переїхав у США.

Адже, підкреслив Шварцнеггер, бути американцем набагато важливіше, ніж бути республіканцем.

"Так що я б сьогодні нагадав моїм товаришам-республіканцям, що не тільки прийнятно вибирати на користь своєї країни на противагу вашій партії, але і це ваш обов'язок", - заявив Шварценеггер.

З різкою критикою такої поведінки Трампа виступив і віце-президент США Джо Байден.

"Ці слова принизливі. Така поведінка є зловживанням владою. Це не просто безсоромно, це - сексуальне насильство", – написав Байден у своєму Twitter.

Нагадаємо, раінше повідомлялося, що республіканці міркують над заміною кандидатури Трампа саме через скандальну історію з висловлюваннями епатажного мільярдера.

Сам мільярдер у своєму спеціальному відеозверненні вибачився за таку поведінку після того, як республіканці розкритикували його.

"Я це сказав, я був неправий, і я прошу вибачення", – визнав Трамп. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.