У Кремлі повідомили, що Трамп і Путін домовилися про нормалізацію відносин між країнами

Вівторок, 15 листопада 2016, 09:29

У Кремлі повідомили, що за взаємною домовленістю відбулася телефонна розмова новообраного президента США Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна, політики домовилися про нормалізацію відносин між країнами.

Про це повідомляє прес-служба президента РФ.

За даними прес-служби, Путін ще раз привітав Трампа з перемогою на президентських виборах та зазначив про готовність вибудовувати партнерський діалог з новою адміністрацією на принципах рівноправності, взаємної поваги і невтручання у внутрішні справи один одного.

При цьому політики зійшлися в оцінці стану російсько-американських відносин, назвавши їх "вкрай незадовільними".

Вони заявили про необхідність активної спільної роботи для їх нормалізації.

"Підкреслено, зокрема, важливість створення надійної основи двосторонніх зв'язків шляхом розвитку їх торговельно-економічного компонента", - повідомили в Кремлі.

"Путін і Трамп розділили думку про необхідність об'єднання зусиль у боротьбі зі спільним ворогом номер один - міжнародним тероризмом і екстремізмом. У цьому ключі обговорювалися і питання врегулювання кризи в Сирії", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, у Кремлі не виключають можливої зустрічі російського лідера з обраним президентом США Дональдом Трампом до його інавгурації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: