ЗМІ назвали автора компрометуючого звіту про Трампа

Четвер, 12 січня 2017, 07:46

Автором компрометуючого досьє на обраного президента США Дональда Трампа є колишній співробітник британської розвідки, а нині директор приватної лондонської фірми Orbis Business Intelligence Ltd Крістофер Стіл.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела.

Другий директор фірми - Крістофер Барроуз. Він не підтвердив і не спростував, що компанія Orbis Business Intelligence є автором доповіді. Стіл відмовився від інтерв'ю, а його сусід сказав, що той кілька днів у від'їзді.

Видання зазначає, що помічник Стіла на неодноразові прохання про коментар заявляв, що це питання "дуже гаряче".

Нагадаємо, 10 січня телеканал CNN повідомив, що секретні документи, представлені минулого тижня президенту США Бараку Обамі та обраному президенту Дональду Трампу, містять твердження, що росіяни мають компрометуючу інформацію про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

Пізніше сайт BuzzFeed опублікував цей "документ", проте немає жодних підтверджень його достовірності. Сам Трамп заперечує поширену у ЗМІ інформацію. 

Переклад скандального документа, в якому йдеться про нібито зв’язки представників компанії Трампа з РФ, можна прочитати за даним лінком: "В чому звинувачують Трампа? Переклад скандального документа про зв’язки з РФ та компромат".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.