Хрестик з діамантами в комплекті з ланцюжком — чудовий подарунок для будь-якої людини

promoted
Четвер, 11 травня 2017, 13:48

Найпоширенішим оберегом вважається хрест, якому приписували особливі властивості. Для християнина це головний символ віри.

В день хрещення маленькій дитині дарували такий предмет на захист від усього поганого на все життя. Наші предки вірили, що ця прикраса має бути захованою від людських очей. Так людина вважається більш захищеною. Зовнішній вигляд хрестика був скромним, тут не було зайвих деталей. Його виготовляли з дорогоцінних металів, але не більше того.

Поступово деякі люді стали відходити від традиції і почали носити прикрасу зверху. Таким чином хрестик з діамантами набув декоративного значення. В інтернет-магазині "Онікс" створена окрема колекція подібних аксесуарів, що вражає дивовижним дизайном.

 

Як виглядають вироби?

Як вже було сказано, основне їхнє призначення — декоративне. Оформлення такого аксесуара відрізняється від сакральних предметів рядом деталей:

  • відсутністю розп'яття Ісуса Христа;
  • наявністю дорогоцінних вставок;
  • витіюватими формами.

При цьому хрестик буде прекрасним доповненням до будь-якого вбрання.

Купуючи його, не забувайте і про ланцюжок. Він повинен бути одного розміру з основним виробом. Як правило, подібні варіанти обирають жінки. Що стосується сильної половини людства, то вони віддають перевагу традиційним речам. Природно, їм потрібні відповідні чоловічі ланцюги з такого ж матеріалу.

Не варто думати, що носити сакральні речі поверх одягу погано. Просто придбайте для таких випадків інші прикраси. Тим більше, що в інтернет-магазині "Онікс" представлена окрема колекція подібних аксесуарів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: