Єврокомісар з міграції привітав з безвізом українською: ласкаво просимо в Європу

Четвер, 11 травня 2017, 12:57

Єврокомісар з міграції, внутрішніх справ та громадянства Дімітріс Аврамопулос привітав українців з безвізовим режимом і українською мовою запросив їх до Європи.

Відеозвернення єврокомісара розміщене на його сторінці у Твіттері.

"Дорогі громадяни України, сьогоднішній день став наріжним каменем для України і її громадян. Візову лібералізацію затверджено державами-членами" - сказав він, відзначивши велику роботу, пророблену українським урядом і громадянами.

"Дуже скоро українські громадяни зможуть здійснювати безвізові поїздки до ЄС. Ми всі є частиною великої європейської родини" - зазначив єврокомісар.

"Дорогі громадяни України, ласкаво просимо в Європу" - додав він українською мовою.

Як повідомлялося, 11 травня Євросоюз завершив схвалення безвізового режиму для України.

Президент України Петро Порошенко назвав історичним рішення про затвердження Радою ЄС безвізу для України, заявивши, що "це наче повернення додому після довгої та виснажливої подорожі".

Про те, як саме працюватиме безвізовий режим з Євросоюзом, читайте у статті: "Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом".

Детальніші роз’яснення читайте у статті: "Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоби уникнути проблем. Відповіді на питання читачів".

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.