Естонські консерватори на тлі терактів вимагають закрити кордони

Субота, 19 серпня 2017, 13:35

Поширення ісламського тероризму в Європі можна зупинити тільки закриттям кордонів і висилкою нелегальних іммігрантів.

Про це в суботу, 19 серпня, заявив голова парламентської фракції Консервативної народної партії Естонії (EKRE) Мартін Хельме, повідомляє ERR.ee.

"Терористичні напади в кінці цього тижня знову показали, що ісламський тероризм все більше наближається до нас. Ми також дізналися, що естонські міністри так і не позбулися мультикультуралістських фантазій", - сказав Хельме.

"Сигнал від міністра внутрішніх справ з соціал демократів Анвельта після терактів був таким: "поліція отримає більше грошей". Ні слова про причини тероризму, ні слова про іслам і імміграцію. Судорожно відмовляються визнавати, що поширення ісламського тероризму прямо пов'язане з імміграцією і відсутністю кордонів ", - заявив Хельме.

На його думку, "іслам веде війну" з Європою, тому потрібно перестати боятися звинувачень в дискримінації, закрити кордони і вислати мусульман.

"Всім тим, хто хоче більше співпраці в Європі, потрібно ясно сказати: будемо співпрацювати з висилки мусульман з Європи! Якщо цього не зроблять, то кожна держава повинна самостійно охороняти свої кордони і не пускати на свою територію іммігрантів ", - вважає Хельме.

Політик закликав уряд відновити прикордонний контроль в портах і аеропорту.

Нагадаємо, 17 серпня у туристичному центрі Барселони водій фургона наїхав на перехожих. Згодом у туристичному містечку Камбрільс терористи планували здійснити аналогічний теракт, але поліція їх застрелила.

В результаті двох терактів у Іспанії загинули 14 осіб. За останнім даними, понад 130 постраждали. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.