Мера італійського В'яреджо вигнали з ресторану через шорти

Середа, 9 серпня 2017, 18:17

Мера містечка В'яреджо в італійському регіоні Тоскана попросили залишити місцевий ресторан через невідповідність дрес-коду.

Про це Джорджо дель Гінгаро (Giorgio Del Ghingaro), мер В'яреджо, повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Політик розповів, що кілька днів тому він та його дружина домовилися пообідати з друзями в одному із ресторанів.

Оскільки це була зустріч з друзями, то він вирішив одягтися в стилі "casual".

"Ми прийшли, сіли за столик з виглядом на набережну, спілкуємося з людьми за сусіднім столиком, яких я знаю, обговорюємо день (...) Проте через якийсь час до мене незграбно підходить офіціант та каже, що оскільки я не одягнений у довгі штани, то я не можу залишатися в ресторані", - розповідає політик.

Через кілька хвилин, за словами мера, офіціант повернувся та ще раз люб'язно попросив залишити ресторан, оскільки носіння шортів суперечить дрес-коду закладу.

"У цей момент я просто був повинен встати, попрощатися з приголомшеними людьми за сусіднім столиком, вибачитися перед друзями та вийти, не без сорому", - пише політик.

За інформацією Corrierefiorentino.corriere.it, йдеться про заклад у В'яреджо "Club Nautico Versilia", адміністрація якого згодом вибачилася за інцидент. 

Згідно із правилами клубу, відвідувачі не можуть приходити у ресторан після 19.00 у шортах. В адміністрації також пояснили, що увагу на шорти мера звернув хтось із відвідувачів, а сам офіціант не впізнав мера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.