У Хорватії вилучили рекламні щити з обличчям Меланії Трамп через загрозу суду

фото
Середа, 20 вересня 2017, 11:11

У Загребі вилучили всі рекламні щити приватної мовної школи із зображенням першої леді США після того, як адвокат Меланії Трамп пригрозила школі судом.

Про це повідомляє The Guardian.

Афіші були частиною маркетингової кампанії приватної мовної школи в Загребі, яка намагалася переконати хорватів вивчити англійську мову, нагадавши їм про особистий досвід народженої у Словенії першої леді США.

На білбордах, які закликали вивчати англійську, було використано зображення Меланії Трамп із написом: "Тільки уявіть, наскільки далеко ви можете зайти, знаючи хоч трохи англійської".

 

Словенський адвокат Меланії Трамп вимагала негайно зняти усі рекламні щити, оскільки та не давала згоди для кампанії, і пригрозила судовим позовом.

Школа вибачилася за використання зображення Меланії Трамп, додавши, що навіть коротка кампанія виявилась досить успішною через широкий розголос на місцевому та міжнародних рівнях.

"Я задоволена тим, що школа визнала порушення закону і що вони готові прибрати рекламні щити і Facebook-оголошення", - розповіла адвокат Наташа Пірц Мусар. Вона додала, що можливість подальших юридичних кроків попри це розглядається.

Меланія Трамп найняла юридичну фірму для захисту свого зображення, яке постійно з'являється на різних продуктах у її рідній Словенії, включаючи тістечка, нижню білизну і туристичну рекламу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: