Мей занепокоєна заявами про сексуальні домагання британських депутатів

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 15:17

Прем'єр Британії Тереза Мей заявила, що вона дуже стурбована заявами про сексуальні домагання депутатів стосовно жіночого персоналу у парламенті.

Про це повідомляє The Telegraph.

Прем'єр-міністр заявила, що така поведінка є "абсолютно неприйнятною", і закликала жертв домагань звернутися до відповідних органів у парламенті та поліції.

Її заява прозвучала після того, як британське видання The Sun повідомило, що жіночий персонал парламенту створив спеціальну групу у WhatsApp, щоб додати до списку депутатів, яких варто уникати через можливі домагання.

Речниця Мей заявила, що будь-які звинувачення будуть сприйматися дуже серйозно.

"Ми будемо заохочувати кожного, хто має серйозне твердження, повідомляти про це поліції, незалежно від того, про кого йде мова, та де це сталося", - додала вона.

Нагадаємо, британська газета The Sunday Times навела розповідь кількох співробітниць, які розповіли про різні сексуальні домагання та з боку чоловіків-євродепутатів.

Видання Politico конфіденційно збирає історії від співробітників європейських інституцій. На даний момент у своєрідній збірці є свідчення 87 жінок і 6 чоловіків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.