Поліція Рима затримала понад 30 осіб за підозрою в мафіозній діяльності

Четвер, 25 січня 2018, 12:45

Поліція Рима затримала 31 особу за підозрою в мафіозній діяльності в Остії, приморському передмісті, яке є однією з гарячих точок у великому розслідуванні щодо діяльності мафії в італійській столиці.

Про це повідомляє Reuters.

За даними поліції, 31 особа, яка підозрюється у зв'язках з кланом "Спада", була затримана під час рейду на світанку в прибережні околиці Остії. 

Як відомо, Остія - єдиний з 15 районів Рима, що перебуває під прямим контролем уряду через підозру про ймовірне проникнення мафії після масштабного розслідування "Mafia Capitale", що призвело до десятків арештів у 2014 році.

Остія знову опинилася у центрі уваги в листопаді минулого року, коли Роберто Спада, власник тренажерного залу та брат одно із засуджених бандитів, був знятий на відео, коли бив журналіста за запитання, чи той дійсно підтримує ультраправу групу.

Мер міста Вірджинія Раджі вже подякувала поліцейським, прокурорам та міністру внутрішніх справ за арешти, написавши у Twitter: "Рим отримує нове життя з операцією проти клану Спада в Остії. Разом ми кажемо "ні" злочинності. Мафія, забирайся з Рима".

Нагадаємо, нещодавно італійська поліція провела операцію з арештів членів неаполітанської мафії "Каморра".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: