Теракт у Кабулі забрав життя 63 людей, 151 - поранені

Субота, 27 січня 2018, 15:38

Кількість загиблих внаслідок суботнього теракту "Талібану" в Кабулі зросла до 63 осіб, що 151 людина отримала поранення.

Про це на прес-конференції в Кабулі повідомив заступник начальника прес-служби МВС Афганістану Нусратулла Рахімі, інформує Associated Press.

"Більшість загиблих у теракті - це мирні жителі, але, звичайно ж, також є жертви серед військових", - сказав Рахімі.

Він повідомив, що у зв'язку з терактом заарештували і допитали чотирьох підозрюваних.

Раніше повідомлялось про 40 загиблих у результаті теракту.

Нагадаємо, в суботу, 27 січня, в урядовому кварталі Кабула підірвали начинений вибухівкою автомобіль швидкої допомоги. Теракт стався в обідню пору в суботу, у районі, де розташовані іноземні посольства та урядові будівлі Афганістану.

Відповідальність за теракт  взяло на себе терористичне угруповання "Талібан". Громадяни України, за попередньою інформацією, у суботньому теракті в афганській столиці не постраждали.

Суботній теракт стався через тиждень після смертельного нападу терористів на кабульський готель "Інтерконтиненталь", у якому загинули семеро громадян України.

Відповідальність за теракт взяв на себе "Талібан". За останніми даними, в результаті нападу терористів на готель загинули 40 осіб – майже вдвічі більше, ніж повідомлялося раніше.   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.