У Британії госпіталізували працівника швидкої після інциденту з екс-шпигуном РФ

Вівторок, 6 березня 2018, 14:45

Британська поліція заявила, що до лікарні потрапив співробітник служби невідкладної допомоги через інцидент з колишнім російським шпигуном.

Про це повідомляє The Associated Press.

За словами поліції Вілтшира, відбулася перевірка "невеликої кількості" співробітників екстреної служби після того, як у Солсбері знайшли без свідомості екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля та жінку, ймовірно, його дочку.

Один з них залишається в лікарні. Однак медики запевнили, що здоров'ю людей нічого не загрожує.

Зазначається, що наразі проводяться різні тести, щоб визначити причину стану Скрипаля та його дочки. Окрім того, правоохоронці оточили ресторан і бар на південному заході міста Англії.

Нагадаємо, колишній російський шпигун Сергій Скрипаль знаходиться у критичному стані ймовірного отруєння невідомою речовиною у Великій Британії, де він проживав в останні роки.

В Кремлі заявили, що не мають ніякої інформації з приводу того, чим займався колишній російський шпигун Сергій Скрипаль та з чим може бути пов'язана трагічна ситуація.

Голова міжнародного комітету палати громад Том Тугендхат заявив, що таємнича хвороба колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля містить всі ознаки російської причетності.

Цей інцидент стався через вісім років після вбивства колишнього російського агента Олександра Литвиненка, який був отруєний радіоактивним полонієм у лондонському готелі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.