До будинку кандидата в прем'єри Британії викликали поліцію через крики

Субота, 22 червня 2019, 12:15

Британську поліцію викликали до помешкання Бориса Джонсона, який може наступним прем'єр-міністром, після того, як сусіди почули гучну сварку між ним і його дівчиною.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters.

Поліцейських викликали вранці в п'ятницю за адресою в південному Лондоні, де Джонсон мешкає зі своєю подругою, Керрі Симондс. Джонсон досі розлучається зі своєю другою дружиною.

"Абонент занепокоєний благополуччям сусідки", - сказала в повідомленні поліція в п'ятницю ввечері. "Поліція поговорила з мешканцями будинку, які були в безпеці і порядку".

"Не було жодних злочинів або проблем, явних для офіцерів, і не було причин для дій поліції", - йдеться в заяві.

Представник Джонсона відмовився від повторних запитів на коментарі. 

Джонсон постане перед судом за звинуваченням в обмані під час кампанії за Brexit

Газета The Guardian, яка перша повідомила цю історію, сказала, що невідомий сусід почув, як жінка кричить, а потім "гуркіт і стукіт". Симондс було чутно, коли вона казала Джонсону "геть від мене" і "забирайся з моєї квартири".

Сусід Джонсона сказав газеті, що записав сварку з їхньої квартири через побоювання за Симондс. The Guardian каже, що переглянув запис, і що Джонсон на ньому відмовляється залишити квартиру і використовуючи лайку каже Симондс, щоб віддала ноутбук.

Жінка каже про те, що Джонсон зіпсував диван червоним вином.

Інший сусід, якого опитував BBC, підтвердив, що чув, як жінка кричить.

Нагадаємо, колишній міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон та чинний глава МЗС Джеремі Хант стали фіналістами виборів на посаду голови Консервативної партії і, відповідно, прем’єр-міністра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.