Орбан зустрівся з кандидатом в депутати від Закарпаття за тиждень до виборів

фото
П'ятниця, 12 липня 2019, 16:57

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у Будапешті зустрівся з депутатом Верховної ради та головою Товариства угорської культури Закарпаття Василем Брензовичем.

Як повідомляє "Європейська правда", про це повідомив політолог Дмитро Тужанський на своїй сторінці у Facebook.

На зустрічі Орбана та Брензовича був присутній Жолт Шем'єн - заступник угорського прем’єра, відповідальний за національну політику в уряді Угорщини.

 

Віктор Орбан - в центрі, Жолт Шем'єн - зліва, Василь Брензович - сидить спиною (фото - facebook.com/orbanviktor)

Зустріч відбулася в монастирі Кармелітів у Будапешті. Фото зустрічі опубліковано на офіційній сторінці Орбана у Facebook із підписом – "Transcarpathia first!".

Брензович на виборах 2014 потрапив до парламенту за списком Блока Петра Порошенка. Цього разу він балотується як самовисуванець на Закарпатті.

МЗС України вивчає візити представників Угорщини на Закарпаття напередодні виборів

"Сьогодні ці три невипадкові особистості говорили про українські вибори 21 липня. Також протягом липня на Закарпатті вже побували з візитами держсекретар уряду Угорщини відповідальний за національну політику, заступник міністра МЗС Угорщини, уповноважений уряду Угорщини у співпраці з Закарпаттям", - написав Тужанський.

Наступного тижня на Закарпаття мають приїхати міністр МЗС Угорщини Пітер Сійярто та керівник апарату прем'єра Угорщини Гергей Гуйяш.

Читайте також: "Кандидати від Угорщини на українських виборах: що не так із "примиренням" на Закарпатті"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.