Загиблий в Ірпені американський журналіст працював на Time

Неділя, 13 березня 2022, 22:39

Американський журнал Time повідомив, що загиблий в Ірпені американський журналіст Брент Рено працював на проєкт Time Studios, він висвітлював глобальну кризу біженців.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на заяву редакторів Time.

У заяві  головний редактор журналу Time Едвард Фельсенталь та головний операційний директор Time та Time Studios Ієн Орефіс заявили, що вони "спустошені втратою".

"Як відзначений нагородами режисер і журналіст, Брент знімав найскладніші історії по всьому світу, часто разом зі своїм братом Крейгом Рено", - йдеться у заяві.

Останніми тижнями Брент перебував у регіоні, працюючи над проєктом Time Studios, присвяченому глобальній кризі біженців. 

Фельсенталь і Орефіче додали, що "важливо, щоб журналісти могли безпечно висвітлювати продовження вторгнення та гуманітарну кризу в Україні".

У неділю начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що в Ірпені розстріляли співробітника видання New York Times. 

Згодом американське видання New York Times заявило, що загиблий в Ірпені американський журналіст був їхнім співробітником у минулому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.