American Express зупиняє роботу в Росії та Білорусі

Неділя, 6 березня 2022, 20:18

Корпорація з надання фінансових послуг American Express призупиняє всі операції в Росії та Білорусі через вторгнення в Україну.

Про це пише Sky News, повідомляє "Європейська правда".

Компанія заявила, що картки American Express, випущені у всьому світі, більше не працюватимуть у продавців чи банкоматах у Росії, тоді як картки, випущені російськими банками локально в Росії, більше не працюватимуть за межами країни в глобальній мережі American Express.

Компанія заявила, що також припиняє всі бізнес-операції в Білорусі. "Одна з цінностей нашої компанії — робити те, що правильно", — йдеться у повідомленні.

"Цей принцип керував нами протягом усієї цієї важкої кризи і буде продовжувати це робити, оскільки ми підтримуємо наших колег, клієнтів і міжнародне співтовариство, сподіваючись на мирне вирішення цієї кризи", - йдеться у заяві.

Раніше світові платіжні системи Visa та Mastercard оголосили про повне припинення співпраці з усіма російськими банками.

Раніше повідомлялося, що Російські авіакомпанії масово зупиняють закордонні польоти на фоні чуток про заплановану націоналізацію авіапарку.

Детальніше про санкційний тиск Заходу Читайте у статті Операція "ізоляція": чого чекати Путіну та як Росія обходитиме SWIFT-санкції

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.