Проблеми військ РФ з моральним духом і постачанням будуть і на Донбасі - розвідка Британії

Четвер, 7 квітня 2022, 11:04

Незважаючи на перефокусування сил і матеріально-технічного забезпечення для підтримки операцій на Донбасі, російські сили і там будуть мати проблеми з моральним духом та дефіцитом постачання і персоналу.

Про це, як пише "Європейська правда", йдеться в огляді Міноборони Британії від 7 квітня.

Проведення наступальних операцій на сході України є основним напрямком російських військових сил. Російська артилерія та авіаудари тривають по лінії зіткнення на Донбасі, відзначається в огляді.

Війська РФ спробують оточити українські сили на Сході - розвідка Британії 

Втім, незважаючи на перефокусування сил і матеріально-технічного забезпечення для підтримки операцій на Донбасі, російські сили, ймовірно, продовжуватимуть стикатися з проблемами морального духу та дефіцитом постачання і персоналу, вважають у британській розвідці.

Тим часом, російські удари по об’єктах інфраструктури всередині України, ймовірно, мають на меті погіршити здатність українських військових поповнювати запаси та посилити тиск на український уряд.

Як повідомлялося, НАТО очікує посилення наступу РФ на сході та півдні України та на цьому тлі заявляє про свою готовність подальшої збройної підтримки Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.