Siemens повністю йде з РФ – компанія працювала там майже 170 років

Четвер, 12 травня 2022, 10:37

Німецька компанія Siemens оголосила про повне згортання свого бізнесу в Росії через її війну проти України.

Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться у заяві компанії.

У компанії нагадують, що після початку війни Siemens призупинила весь новий бізнес і міжнародні поставки до Росії та Білорусі. Комплексні міжнародні санкції, а також поточні та потенційні контрзаходи впливають на бізнес-діяльність компанії в Росії, зокрема на залізничне обслуговування та технічне обслуговування.

 "Ми засуджуємо війну в Україні і вирішили провести впорядкований процес, щоб згорнути нашу промислову діяльність у Росії. Це було нелегке рішення, враховуючи наш обов’язок піклуватися про наших співробітників і давні стосунки з клієнтами на ринку, де ми працюємо вже майже 170 років. Ми оцінюємо вплив на наших людей і будемо продовжувати підтримувати їх у міру своїх можливостей. У той же час ми надаємо гуманітарну допомогу нашим колегам і народу України та підтримуємо міжнародне співтовариство у закликах до миру" - заявив президент і генеральний директор Siemens AG Роланд Буш.

Зазначається, що припинення діяльності компанії в РФ відбуватиметься відповідно до нормативних вимог та міжнародних санкцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: