Трамп зрадів, що Маск купив Twitter

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 17:29

Колишній президент США Дональд Трамп у п’ятницю заявив, що він радий за Twitter, який, за його словами, після купівлі Ілоном Маском опинився  в "розсудливих руках".

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Я дуже радий, що Twitter тепер у розсудливих руках і ним більше не керуватимуть ліві радикальні божевільні та маніяки, які справді ненавидять нашу країну", - написав Трамп у своєму обліковому записі на платформу Truth Social, якою керує Trump Media&Technology Group.

Конгресмен-трампіст запросив Зеленського і Путіна на "мирні переговори" в Арізону 

Трампа забанили в Twitter після штурму американського Капітолію 6 січня 2021 року, коли Трамп програв вибори Джо Байдену. Керівництво Twitter побоювалося, що твіти Трампа можуть спричинити подальше насильство.

Маск у минулому заявляв, що вважає неправильним блокування колишнього президента, та що він готовий відновити обліковий запис Трампа.

Трамп, між тим, у квітні заявляв, що не повернеться на платформу, навіть якщо Маск скасує блокування. 

У п’ятницю Трамп не підтвердив ні свого повернення у Twitter, ні того, що він продовжить утримуватися від користування платформою у випадку розблокування.

Водночас, Трамп розхвалив Truth Social і стверджував, що ця мережа має кращі показники, ніж усі інші платформи, "включаючи TikTok, Twitter, Facebook та інші".

"Тепер Twitter має наполегливо працювати, щоб позбутися всіх ботів і фейкових облікових записів, які завдали йому такої шкоди. Він буде набагато меншим, але кращим", - написав Трамп у п’ятницю. 

Як відомо, Ілон Маск купив соціальну мережу Twitter за угодою на 44 мільярди доларів.

ЄС буде уважно стежити за тим, щоб Маск не перетворив Twitter на платформу для розпалювання ненависті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.