Україна, війна та Росія очолили найчастіші пошукові запити французів у 2022 році

Четвер, 8 грудня 2022, 21:11

Пошукові запити, пов’язані з Україною та війною - перші серед найчастіших пошукових запитів французів у Google за 2022 рік. 

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє BFMTV на основі аналітики, наданої компанією Tech&Co.

Тема України опинилася у топі пошукових запитів у більшості категорій, та сукупно запит "Україна" на першому місці. На другому місці - "Чемпіонат світу з футболу 2022 року" та "Росія". "Президентські вибори" опинились на 5-му місці, парламентські - на 7-му, "паспорт вакцинації" - на 9-му, "Путін" - на 10-му. 

Макрон звинуватив Ле Пен у "капітулянтстві" через заяви про нестачу у Франції зброї після допомоги Україні

У категорії "Актуальні події" на першій позиції - знову "Україна", на другій - "Росія", на третій і четвертій - французькі вибори. 

У категорії "публічні особи" на першому місці серед пошукових запитів опинився президент Росії Владімір Путін, на другому місці - співак Вілл Сміт, на третьому - нова прем’єрка Франції Елізабет Борн, на четвертому - лідерка "Національного об’єднання" Марін Ле Пен. 

Серед найчастіших питань, які забивали у пошук - "що робити, якщо я контактував з хворим", "чому в Україні війна", "чому Росія напала на Україну", "як проголосувати на парламентських виборах", "що таке NUPES" (політичний альянс лівих політсил - ред.), "чому в країні посуха", "чому дорожчає бензин".

Також нерідко шукали відповідь на питання про дефіцит гірчиці, "чому небо таке жовте" та "чому винайшли попкорн".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: