Телеком-оператор Іспанії відправив в Україну 14 генераторів

П'ятниця, 13 січня 2023, 09:12

Іспанська телекомунікаційна компанія Fundación Telefónica відправила в Україну 14 генераторів для забезпечення життєво важливих об'єктів, таких як лікарні та школи, в рамках ініціативи, яка є частиною кампанії #SolidaridadconUcrania, яку Telefónica розпочала з початком війни.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Europa Press.

Група Telefónica пропонує фінансові, людські та цифрові ресурси, пліч-о-пліч із соціальними організаціями, які працюють в Україні.

На першому етапі компанія надала своїм клієнтам, компаніям та приватним особам в Україні, як фінансову допомогу, так і безкоштовні послуги телефонного зв'язку, роумінгу та обміну повідомленнями. На другому етапі було зібрано майже шість тонн предметів першої необхідності, таких як продукти харчування, що не псуються, засоби гігієни та санітарні матеріали для надання першої допомоги, які були відправлені в Україну.

У рамках третього етапу Fundación Telefónica координує різні заходи з соціальними організаціями з метою сприяння соціальній інтеграції, навчанню та дозвіллю переміщених українців в Іспанії. Крім того, за допомогою волонтерів Telefónica просувається консультативна програма з кібербезпеки для соціальних установ, що забезпечує належне функціонування транзакцій.

Раніше міністерка з питань екологічного переходу Іспанії Тереза Рібера на зустрічі з послом України Сергієм Погорельцевим оголосила про перерахування 4,5 мільйона євро до Фонду енергетичної підтримки України, створеному Європейською комісією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: