У МЗС прокоментували виклик українського дипломата у Тегерані

Понеділок, 30 січня 2023, 18:28

Україна неодноразово застерігала Іран, що наслідки за підтримку російської агресії проти України будуть набагато масштабніші, ніж вигода від співпраці з РФ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник МЗС Олег Ніколенко у відповідь на повідомленні ЗМІ про те, що тимчасовий повірений України був викликаний на зустріч в МЗС Ірану.

"Нам не відома причина вибухів на іранських об‘єктах. Але як каже перська народна мудрість: не роби іншому зла, і собі не нашкодиш", - написав Ніколенко.

Раніше видання Al Arabiya повідомило, що тимчасового повіреного у справах України в Тегерані викликали до МЗС Ірану у зв’язку з ударами безпілотників по іранських об’єктах в ніч на неділю.

В ніч на 29 січня військові об'єкти Ірану були атаковані невідомими безпілотниками. За словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, вибухи в Ірані можна назвати наслідками його політики, яка спрямована на підтримку країни-терориста Росії.

29 січня радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк написав у Твіттері, що від наслідків війни проти України не вбережуться ні її автори, ні співучасники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.