Аварія потяга у Нідерландах: один із постраждалих помер

Вівторок, 4 квітня 2023, 10:42

Один із десятків постраждалих у залізничній аварії у вівторок вранці біля Гааги помер внаслідок отриманих поранень.

Як повідомляє NOS, пише "Європейська правда", інформацію підтвердили у рятувальній службі. 

У службі підтвердили, що від отриманих травм померла одна людина із близько тридцяти постраждалих в аварії потяга, що зійшов з рейок після зіткнення з технікою на коліях. Про особу загиблого поки нічого не повідомляють.

 

Також стало відомо, що загалом у потязі було близько 50 пасажирів, машиніст і двоє стюардів. Машиніст має кілька переломів, його вже виписали з лікарні. Стюарди отримали незначні травми. 

Агентство з безпеки OVV почало розслідування інциденту. "Поки надто рано повідомляти про щось, але робота вже триває", - прокоментували ЗМІ у пресслужбі. 

Прем’єр Марк Рютте, міністр інфраструктури та низка інших членів уряду висловили співчуття постраждалим і їхнім родинам. 

Залізничний вокзал Лейдена неподалік від місця аварії повідомив, що потяги не курсуватимуть щонайменш до вечора. Для багатьох мешканців міста, які не починають ранок з читання новин, це стало повною несподіванкою. Люди шукають альтернативні способи доїхати туди, куди планували.

Як повідомляли, аварія сталася під ранок 4 квітня з потягом, що прямував з Лейдена до Гааги. На колії з незрозумілих причин опинився невеликий будівельний кран і потяг врізався у нього.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: