Адміністрація Зурабішвілі відповіла на заяви партії влади Грузії: вони образили президента

Понеділок, 29 травня 2023, 15:47

Адміністрація президента Грузії відповіла на висловлювання політради "Грузинської мрії", яка раніше заявила, що Саломе Зурабішвілі "пішла не тим шляхом".

Як пише "Європейська правда", про це сказав парламентський секретар президента Георгій Мсхіладзе, повідомляє Грузія Online.

"Одне – говорити про те, що хочуть захистити президента та інститут президента, інше – коли дія розходиться зі словом", – сказав Мсхіладзе.

За його словами, партія влади не знайома з президентом, не змогла впізнати її характер і не враховує те, що не можна впливати на неї, чинячи тиск.

Мсхіладзе зазначив, що "Грузинська мрія" намагається своєю заявою перекрити факт критики з боку Зурабішвілі, яку вона виголосила 26 травня.

"Вони образили президента, що неприпустимо. Що вони мають на увазі під захистом інституту президента – не розумію, оскільки на ділі ми бачимо інші дії. "Грузинська мрія" болісно сприймає критику президента. Якщо критика президента є несправедливою, тоді в них мають з'явитися певні аргументи. Якщо критика слушна, тоді вони повинні приймати її природно і не повинні відповідати їй так, як це зробили 26 травня", – додав він.

Раніше політрада правлячої партії Грузії "Грузинська мрія" заявила, що президентка країни Саломе Зурабішвілі "пішла не тим шляхом", але вони не хотіли б поглиблювати протистояння з нею.

Політрада "Мрії" збиралася для обговорення своєї позиції щодо Зурабішвілі після того, як вона у виступі до Дня незалежності у п’ятницю розкритикувала уряд за антизахідну політику.

Читайте також: Розворот Тбілісі: як Грузія втрачала прозахідний курс і чи став цей процес незворотним

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: