У Франкфурті поліція помилково затримала стриптизера зі "штурмовою гвинтівкою"

Вівторок, 30 травня 2023, 23:11

Поліція німецького міста Франкфурт-на-Майні в понеділок повідомила про помилкове затримання 31-річного стриптизера, який був одягнений у форму американського поліцейського і мав при собі іграшкову гвинтівку.

Про це йдеться в заяві поліції, яку цитує "Європейська правда".

Інцидент стався ще ввечері минулої п’ятниці, 27 травня, коли франкфуртська поліція отримала кілька дзвінків про "підозрілу особу, яка, ймовірно, має при собі штурмову гвинтівку".

Кілька поліцейських патрулів виявили в районі вулиці Одер-Вег чоловіка у формі поліцейського США із шоломом і штурмовою гвинтівкою.

"З огляду на загальну ситуацію і той факт, що не було очевидно, чи була зброя справжньою або муляжем, чоловіка заарештували, вирвавши вогнепальну зброю з його рук. Його повалили на землю і наділи наручники", – йдеться в пресрелізі поліції Франкфурта.

У затриманого 31-річного чоловіка при собі була "оманливо реалістична на вигляд іграшкова зброя", яка виявилась частиною його костюма.

"Зрештою, розслідування показало, що чоловік був стриптизером, якого запросили до пабу на Одер-Вег на парубочий вечір. 31-річний чоловік недооцінив бойовий ефект власного вбрання", – додали правоохоронці.

Поліція повідомила, що підозрюваного відпустили після того, як з'ясували ситуацію. Та чи довелося парубочій вечірці обійтися без частини розваг, невідомо.

Як повідомлялось, поліція Нідерландів заарештувала в Гронінгені чоловіка, який їхав містом у стані алкогольного сп'яніння, з водійським посвідченням на ім'я колишнього британського прем'єра Бориса Джонсона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: