Прем’єр Бельгії впав із велосипеда й ненадовго знепритомнів

Неділя, 4 червня 2023, 14:01

Прем’єр-міністр Бельгії Александер Де Кроо у суботу ввечері на кілька хвилин знепритомнів у результаті падіння на велосипеді, але лікарі не виявили серйозних загроз його здоров’ю.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на бельгійське інформгентство Belga.

Інцидент стався, коли де Кроо їхав на велосипеді зі своїм сином пізно ввечері в суботу неподалік від свого будинку у Фландрії.

Бельгійський прем’єр упав на голову й на кілька хвилин знепритомнів. Його доправили в лікарню для обстеження, але жодних серйозних травм там не виявили.

У неділю де Кроо опублікував звернення у соцмережах, де подякував лікарям за допомогу й запевнив, що він удома й почувається добре.

"На щастя, я був у шоломі, і мій син подзвонив у службу порятунку. Спорт корисний для здоров'я. Але іноді потрібно бути трохи обережнішим", – сказав він.

В офісі прем’єра Бельгії повідомили, що інцидент не вплине на його робочий графік на наступний тиждень, а неділю він проведе вдома, аби відпочити.

Нагадаємо, кілька днів тому президент США Джо Байден упав на сцені під час церемонії вручення дипломів в академії Військово-повітряних сил у штаті Колорадо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: