Росія заплатила Марін Ле Пен за визнання "референдуму" у Криму - ЗМІ

П'ятниця, 3 квітня 2015, 16:02

Французька ультраправа партія "Національний фронт" на чолі з Марін Ле Пен отримувала фінансове заохочення від Росії за визнання анексії Криму.

Про це повідомляє французьке видання Le Monde.

Видання посилається на SMS-листування чиновників Адміністрації президента РФ Володимира Путіна, яке опублікували хакери групи "Anonymous International" на початку тижня.

Зокрема, йдеться про обмін повідомленнями між заступником начальника департаменту внутрішньої політики АП Росії Тимуром Прокопенко і депутатом від партії "Єдина Росія" Костянтином Риковим.

Із повідомлень чиновників випливає, що Прокопенко просив Рикова домовитися з Ле Пен про приїзд у Крим в якості спостерігача на так званий "референдум" і про "фінансову угоду" з французькою партією.

Видання зазначає, що Риков володіє віллою у французьких Альпах вартістю 2 млн євро.

Лідер "Національного фронту" Марін Ле Пен 17 березня 2014 року оголосила, що визнає результати так званого "референдуму" у Криму.

Як повідомлялося, ультраправа партія "Національний фронт", очолювана Марін Ле Пен, не отримала більшості в жодному з департаментів у другому турі місцевих виборів у Франції.

Прокуратура Парижа розпорядилася почати розслідування відносно співробітників Європарламенту від партії "Національний фронт" за підозрою в шахрайстві на 7,5 млн євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: