Під Генпрокуратурою Молдови сталися зіткнення протестувальників і поліції

Фото
Неділя, 6 вересня 2015, 15:36

Група активістів руху "Антифа", які беруть участь в акціях протесту в Молдові, спровокувала зіткнення з поліцією перед будівлею Генеральної прокуратури.

Про це повідомляє видання Publika.md.

Так, учасники акції намагалися вдертися до будівлі.

За наявною інформацією, поліція затримала п'ятьох членів організації, в тому числі і активіста "Антифа" Павла Григорчука. В його сумці були виявлені металеві ланцюги і замки.

Для наведення порядку до місця інциденту залучені десятки поліцейських, які сформували живий коридор.

 
 

Як стало відомо, в результаті зіткнення постраждала одна людина, яку доправили до лікарні. Видання Newsmaker повідомляє про літню жінку, якій стало погано під Генпрокуратурою.

Протест під генпрокуратурою триває, агресивно налаштовані прихильники Руху "Антифа", які зібралися біля генеральної прокуратури, скандують: "Геть злодіїв!" і закликають людей не бути пасивними.

Крім того, ЗМІ повідомляють, що активісти готуються розбивати намети біля Генпрокуратури.

Нагадаємо, в центрі Кишинева проходить багатотисячна антиурядова акція, яка, на думку організаторів, несе відповідальність за соціально-економічну кризу в країні.

Організатори, які вимагають створення уряду народної довіри, відставки президента і дострокових парламентських виборів, заявляють, що акція може стати безстроковою.

Наразі в будинку уряду Молдови триває зустріч прем’єра Валеріу Стрельця з учасниками акції. Глава уряду погодився на те, щоб акція мала постійний характер, однак попросив триматись в рамках закону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: