Представництво ЄС видало книгу порад для українських експортерів

П'ятниця, 13 листопада 2015, 12:55

За фінансової підтримки Представництва ЄС в Україні опубліковано нову електронну книгу, що допоможе українському бізнесу у знаходженні партнерів в ЄС, започаткуванні або нарощуванні експорту власних товарів і використанні можливостей ЗВТ, яка запрацює з 1 січня 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Представництва.

Автором видання "Інтернаціоналізація бізнесу та вихід на ринки Європейського Союзу" є Олег Мирошніченко, досвідчений викладач по експорту.

Очікується, що книга заповнить критичні прогалини у знаннях підприємців стосовно того, що є необхідним для експорту на ринки розвинених країн і зокрема на ринок Європейського Союзу.

Видання базується на кращих міжнародних та українських практиках і пропонує системний виклад питань експортного планування, каналів експорту, експортного маркетингу та брендингу.

Воно також описує комбіновані методи виходу на іноземний ринок, схеми роботи з іноземними приватними марками і надає важливу культурну інформацію щодо ведення бізнесу з країнами Європейського Союзу.

Окрім того, книга описує можливості отримання підтримки українськими експортерами від українських та міжнародних інституцій.

"Після запровадження положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС стосовно вільної торгівлі, український бізнес увійде в європейський економічний та регуляторний простір і почне працювати у новому конкурентному середовищі. Це створить виклики, але також і нові можливості для тих, хто сповнений підприємницького духу і постійно шукає нових можливостей для розвитку свого власного бізнесу", - заявив посол ЄС в Україні Ян Томбінський, представляючи книгу.

Електронну книгу можна завантажити безкоштовно тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.