Під час теракту в Кот-д'Івуарі загинула громадянка Німеччини

Понеділок, 14 березня 2016, 15:05

Під час нападу на пляжі курортного міста Гранд Бассам у Кот-д'Івуарі загинула керівниця відділення Гете-Інституту у цій країні.

Про це у понеділок повідомив один зі співробітників установи в Абіджані, який відмовився називати своє ім'я, повідомляє Deutsche Welle.

За його словами, Генріке Грогс з 2013 року очолювала місцеве представництво установи, яка займається поширенням німецької мови та культурною співпрацею.

Перед цим міністр закордонних справ Франк-Вальтер Штайнмаєр підтвердив загибель під час нападу німецької громадянки, не уточнивши інших деталей.

Як повідомляла раніше "Європейська правда", 13 березня 2016 року терористична група розстріляла туристів, що перебували на пляжі. Загинули 16 осіб – двоє військових і 14 цивільних. Раніше повідомлялося про загиблого француза.

Місцеві чиновники заявили, що терористів було нейтралізовано.

Як з’ясувалося, на цьому пляжі була присутня також група українських миротворців зі складу поліцейської місії ООН в Кот-д’Івуарі. При цьому керівник групи українських миротворців Олена Ляхова дістала поранення під час теракту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: