Франція досі не надала візу маленькому уболівальнику, чекають під посольством

Вівторок, 7 червня 2016, 15:17

Посольство Франції в Україні станом на 15:00 вівторка, 7 червня не ухвалило жодного рішення щодо візової апеляції родини Володі Бобенчика – маленького вболівальника, який планує поїхати до Франції на матчі Євро-2016.

Про це розповів в коментарі "Європейській правді" батько хлопчика Іван Бобенчик, який чекає на рішення консула.

"Ми не маємо жодної ясності, нам нічого не кажуть. Вранці нас запросили всередину, і ми вже сподівалися, що поставлять візу. Але ми просиділи три години і нам сказали, що почався обід і нам теж варто піти пообідати.

Після обіду нас знову пустили всередину, ми знову просто чекали.

Зрештою, довелося вийти на двір, бо на вході вони забирають телефони і ми лишаємося, а до нас телефонує МЗС, журналісти. Боюся, що якщо лишимося в посольстві, то нас так протримають без зв’язку до кінця дня і скажуть: день закінчився, до завтра",  - пояснив він.

Іван Бобенчик додав, що на вимогу посольства вони перебронювали всі готелі на ті, що погодилися взяти передоплату проживання. "Зараз поїздка оплачена на 99%", - зазначив він.

Нагадаємо, в понеділок, в свій день народження, Володя Бобенчик разом із батьком кілька годин простояв під посольством і пообіді там погодилися взяти заяву про апеляцію.

Як повідомлялося, вже в  середу маленький уболівальник має їхати до Варшави, звідки має літак на Париж.

Раніше посол Франції запевняє, що юному фанату не видали візу через помилку в документах.

Про деталі візових проблем українських уболівальників читайте в статті на "Європейській правді" Французький рецепт зіпсованого свята: проблема віз до Євро-2016 виявилася масштабнішою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: