Трамп звинуватив американські ЗМІ в упередженості

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 10:38

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп стверджує, що американські  ЗМІ висвітлюють його діяльність упереджено, адже 93% інформаційних повідомлень про нього негативні.

Про це він заявив в інтервʼю телеканалу Fox News.

"Я думаю, що 93% повідомлень ЗМІ про мене негативні. Навіть якщо це позитивні історії, вони завжди знайдуть спосіб показати їх в негативному ключі", – розповів Трамп.

"Тепер, неважливо, що ви робите це не має ніякого значення", – підкреслив Трамп

Трамп також заявив, що NBC вчинила протиправні дії, коли у 2005-му році записала його скандальну розмову з ведучим Біллі Бушем, яка стала причиною великого скандалу зі звинуваченнями Трампа у сексизмі.

"Тоді мікрофону не мало би бути, це не означає, що я шукаю виправдання для себе, але та розмова мала приватний характер і записувати її було незаконно", – наголосив Трамп

Кандидат від Республіканської партії не сказав, чи збирається він вжити заходів проти каналу, сказавши лише: "ви побачите. Ви побачите".

Нагадєамо, раніше повідомлялося, що видання The New York Times проаналізувало Twitter-аккаунт кандидата у президенти США Дональда Трампа з червня минулого року, коли він оголосив про наміри балотуватися.

В результаті було опубліковано список осіб, яких встиг образити Дональд Трамп.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: